Ulkoporeallas MSpa tekapo
TEKAPO 6
12 tammikuun, 2018
Ulkoporeallas MSpa luxury exotic
LUXURY EXOTIC 4
17 maaliskuun, 2021
m-spa_starry6_tuotekuva2_1200

COMFORT | STARRY 6

MSpa Starry 6 on mukava ja varmatoiminen kuuden kylpijän LED-valaistu ilmatäytteinen ulkoporeallas, jossa on ylellisen ja turvallisen kylpynautinnon takaavia ominaisuuksia.

Koska Starry-poreallasta ei asenneta kiinteästi, voi sitä siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen. Kuuden kylpijän Starryn paino on tyhjänä ainoastaan 24 kg, eli sitä on helppo siirrellä. Näin ollen voit käyttää allasta tilanteen mukaan niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollasikin. Allas lämpenee savuttomasti sähköllä, joten sitä voi huoletta käyttää myös pienemmillä rivitalopihoilla, terasseilla ja patioilla.

Starryn laadukkaat materiaalit ja todella näyttävä LED-valaistu allasosa sopivat hienosti ylelliseen skandinaaviseen pihamiljööhön. LED-valot ovatkin tämän altaan ehdoton kruunu. Pimenevissä loppukesän illoissa Starry näyttää upealta ja houkuttelee kylpijöitä pulahtamaan lämpöiseen porekylpyyn.

Kuuden kylpijän Starryn vesimäärä on 930 litraa, joka on turvassa vahvistetun UV- ja pakkassuojatun 6-kerroksisen Rhino-Tech™ PVC-allasmateriaalin huomassa. Altaan laitojen sisään sijoitettu keskusyksikkö ei vaadi lisätilaa verrattuna ulkopuoliseen yksikköön, joten Starryn vaatima tila rajoittuu varsinaisen altaan ulkomittoihin (halkaisija 204 cm ja korkeus 70 cm). Laidan sisään sijoitettu keskusyksikkö on myös hiljaisempi kuin ulkopuolinen yksikkö. MSpa-ulkoporealtaiden äänimaailma onkin markkinoiden hiljaisin.


Tekniset tiedot

Altaan muoto Pyöreä
Henkilömäärä 6 (neljä aikuista ja kaksi lasta)
Poresuuttimia 132 kpl
Poretoiminnat on (600 W)
Vedenkierrätys 1800 litraa tunnissa
Lämmitin 230V - 1500 W
Vedenlämmityskyky 1,5 - 2 °C/h (Ulkolämpötilasta riippuen)
Lämmittimen termostaatin säätöalue 20 - 40 °C
Pistotulpallinen liitoskaapeli On
Vikavirtasuoja On
Suojakansi On (solkikiinnitys)
Ajastin On (99h)
Langallinen kaukosäädin On
Lapsilukko On
Jäätymisenestotoiminto On
Antibakteerinen sisäallas On
Vedensuodatin On, 2 kpl
Altaan ulkomitat Halkaisija 204 x K 70 cm
Vesimäärä max. 930 L
Paino tyhjänä Noin 24 kg
Takuu 1 vuosi

Allas täyttää itsensä altaan omalla pumpulla alle viidessä minuutissa. Kiinnität vain ilmantäyttöletkun ja painat kaukosäätimen nappia, kunnes sopiva ilmamäärä on laidoissa. Ilmantäytön jälkeen allas voidaan täyttää vedellä. Altaan keskusyksikkö on esiasennettu, joten sen kiinnittämiseen ei aikaa tarvitse käyttää. Helppoa!
Kaikkia altaan toimintoja ohjataan helppokäyttöisen langallisen kaukosäätimen avulla mukavasti, vaikka altaassa löhöten. Kun kaukosäädin ei ole käytössä, voidaan se sijoittaa sille varattuun taskuun altaan ulkolaidalla.
Starryssa on 1500 W lämmitin, jonka vedenlämmityskyky on neljän kylpijän versiossa 1,5 – 2,0 °C tunnissa, vallitsevista olosuhteista riippuen. Haluttu vedenlämpö voidaan asettaa 20 – 40 °C välille. Termostaatti pitää huolen siitä, että asetettu lämpötila pysyy tasaisena.
Kuuden kylpijän Starryn poresuutinten määrä on 132 kpl ja ne tuottavat tuhansia rentouttavia poreita, jotka jakautuvat tasaisesti koko altaan ympäri.
MSpan patentoima UVC Sanitizer™ tappaa tauteja aiheuttavia mikro-organismeja koneiston sisään sijoitetun UVC-ledvalon avulla. Toimintoa voidaan käyttää 24/7, eli myös silloin, kun allas on kylpijöiden käytössä. UVC Sanitizer™ on saatavilla ainoastaan MSpa-altaissa.
Kaikissa MSpa-ulkoporealtaissa on veden kanssa tekemisissä oleva allasosa antibakteerista materiaalia, joka vähentää bakteerien lisääntymistä jopa 99 %.
Ajastintoiminnon avulla saat asetettua halutun vedenlämpötilan lämmitysajankohdan aloituksen 1 - 99 tunnin päähän. Kätevä, käyttökelpoinen ja helppokäyttöinen toiminto.
Kaikki MSpa-ulkoporealtaat on varustettu lapsilukkotoiminnolla, jonka avulla altaan toimintojen käyttö voidaan tarvittaessa estää.
Altaan pohjamateriaali on tehty liukumattomaksi, joka estää kylpijää liukastumasta veteen mennessä tai sieltä pois tullessa.
Allasta ei tulisi jättää ulos lämpötilan laskiessa alle +4 asteen. Mitä tapahtuu, jos lämpötila äkillisesti laskee, mutta kukaan ei ole kotona? Ei huolta, MSpa pitää huolta itsestään. Lämmitin käynnistyy automaattisesti vedenlämpötilan laskiessa alle yhden asteen ja pysyy käynnissä, kunnes vesi saavuttaa +3 asteen lämpötilan. Anti-Icing-toiminto auttaa estämään veden jäätymistä, jonka myötä vedenkiertosysteemi, pumppu ja putkisto ovat turvassa jäätymisen mahdollisesti aikaansaamilta vaurioilta. Huomioithan kuitenkin, että MSpa-altaat ovat tarkoitettu käytettäväksi, kun ilmanlämpötila on plussan puolella.
Allas on LED-valaistu, niin että valo hohtaa sekä altaan ulkopuolella, että sisäl´puolella. LED-valot ovatkin tämän altaan ehdoton kruunu. Pimenevissä loppukesän illoissa Starry näyttää upealta ja houkuttelee kylpijöitä pulahtamaan lämpöiseen porekylpyyn.