Ulkoporeallas MSpa carlton
CARLTON 6
18 maaliskuun, 2021
TUSCANY
12 tammikuun, 2018
m-spa_otium6_tuotekuva1_1200

MUSE | OTIUM 6

Kauden 2022 uutuusmalli tehokkaalla 2,2 kW lämmittimellä!

MSpa Otium on todella upea kuuden kylpijän ilmatäytteinen ulkoporeallas, jossa on ruhtinaallisesti ylellisen sekä turvallisen kylpynautinnon takaavia ominaisuuksia.

Koska poreallasta ei asenneta kiinteästi, voi sitä siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen. Näin ollen voit käyttää sitä niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollasikin, tilanteen mukaan. Allas lämpenee savuttomasti sähköllä, joten sitä voi huoletta käyttää myös pienemmillä rivitalopihoilla, terasseilla ja patioilla. Vedenlämpö on säädettävissä mieleiseksi 20–40 °C välillä.

Otiumin vesimäärä on 930 litraa, joka on turvallisesti altaan vahvistetun UV- ja pakkassuojatun 6-kerroksisen Rhino-Tech™ PVC-allasmateriaalin huomassa. Ylivoimaisen laadukkaat materiaalit, hillitty siniharmaa Astral Night -ulkoväri ja valkoinen Brilliant White -sisäverhoilu luovat harmonisen kokonaisuuden, joka sopii tinkimättömästi arvokkaaseenkin pihamiljööhön. Altaan laitojen sisään sijoitettu keskusyksikkö ei vaadi lisätilaa verrattuna ulkopuoliseen yksikköön, joten Otiumin vaatima tila rajoittuu varsinaisen altaan ulkomittoihin (185 x 185 x 68 cm). Laidan sisään sijoitettu keskusyksikkö on myös hiljaisempi kuin ulkopuolinen yksikkö. MSpa-ulkoporealtaiden äänimaailma on markkinoiden hiljaisin.


Tekniset tiedot

Altaan muoto Neliö
Henkilömäärä 6 (neljä aikuista ja kaksi lasta)
Poresuuttimia 125 kpl
Poretoiminnat 720 W (kolmitoiminen: 300W/500 W/720 W)
Säädettävät Hydro-Jet -vesihierontasuuttimet 6 x 3 kpl (paine: 0,5 – 0,7 Bar)
Vedenkierrätys 1800 litraa tunnissa
Lämmitin 2200 W / 230 V
Vedenlämmityskyky 1,5–2,0 °C/h (Ulkolämpötilasta riippuen)
Lämmittimen termostaatin säätöalue 20 - 40 °C
Pistotulpallinen liitoskaapeli On
Vikavirtasuoja On
Suojakansi On (solkikiinnitys)
Ilmatäytteinen lämpökansi On
Lämmöneristysmatto On
Ajastin On (99h)
Langallinen kaukosäädin On
Lapsilukko On
Jäätymisenestotoiminto On
Integroitu otsonaattori On (teho: 5,5 W; otsonin tuotto: 30 – 50 Mg tunnissa)
UVC-toiminto On
Antibakteerinen sisäallas On
Vedensuodatin On, 2 kpl
Altaan ulkomitat 185 x 185 x 68 cm
Vesimäärä max. 930 L
Paino tyhjänä Noin 42 kg
Takuu 1 vuosi

Allas täyttää itsensä sopivaan ilmamäärään viidessä minuutissa yhdellä napin painalluksella MSpan patentoiman M-ONE Auto Inflation System® -järjestelmän avulla. Näin ollen ylitäytön vaaraa ei ole. Ilmatäytön aikana voit vaikka hakea kupin kahvia, jonka jälkeen allas voidaan täyttää vedellä. Helppoa!
Kaikkia altaan toimintoja ohjataan helppokäyttöisen langallisen kaukosäätimen avulla mukavasti, vaikka altaassa löhöten. Kun kaukosäädin ei ole käytössä, voidaan se sijoittaa sille varattuun taskuun altaan ulkolaidalla.
Otiumissa on tehokas 2200 W lämmitin, jonka vedenlämmityskyky on 1,5–2,0 °C tunnissa, vallitsevista olosuhteista riippuen. Haluttu vedenlämpö voidaan asettaa 20–40 °C välille. Termostaatti pitää huolen siitä, että asetettu lämpötila pysyy tasaisena.
Altaassa on kuusi (3 x 2) säädettävää Hydro-Jet -vesihierontasuutinta, jotka ovat hierontaominaisuudeltaan merkittävästi tehokkaampia kuin normaalit ilmaporesuuttimet. Suuttimien suuntaa ja tasoja voidaan säätää. Vesihieronta on todella mukava ja virkistävä kokemus ja käytössä ilmaporeita hiljaisempi. Hierovien Hydro-Jet -suutinten lisäksi altaassa on 125 ilmaporesuutinta, jotka ovat valittavissa kolmeen eri tehoon (300/500/720 W). Poresuuttimet rentouttavat mukavasti ja tuottavat poreita tasaisesti koko altaan ympäri.
Veden puhtaus ja siitä huolehtiminen on erittäin tärkeää. Sisäänrakennettu otsonaattori vapauttaa otsonia kylpyveteen ja vähentää näin allaskemikaalien tarvetta jopa 60 - 90 %. Se on luonnollinen ja luotettava tapa ylläpitää vesi kylpykunnossa. Käytä toimintoa ennen ja jälkeen kylpemisen. MSpan patentoima UVC Sanitizer™ tappaa tauteja aiheuttavia mikro-organismeja koneiston sisään sijoitetun UVC-ledvalon avulla. Toimintoa voidaan käyttää 24/7, eli myös silloin, kun allas on kylpijöiden käytössä. UVC Sanitizer™ on saatavilla ainoastaan MSpa-altaissa.
Kaikissa MSpa-ulkoporealtaissa on veden kanssa tekemisissä oleva allasosa antibakteerista materiaalia, joka vähentää bakteerien lisääntymistä jopa 99 %.
Ajastintoiminnon avulla saat asetettua halutun vedenlämpötilan lämmitysajankohdan aloituksen 1 - 99 tunnin päähän. Kätevä, käyttökelpoinen ja helppokäyttöinen toiminto.
Kaikki MSpa-ulkoporealtaat on varustettu lapsilukkotoiminnolla, jonka avulla altaan toimintojen käyttö voidaan tarvittaessa estää.
Altaan pohjamateriaali on tehty liukumattomaksi, joka estää kylpijää liukastumasta veteen mennessä tai sieltä pois tullessa. Altaan pohjaan integroidut pehmustetut istuintyynyt takaavat mukavamman kylpynautinnon.
Allasta ei tulisi jättää ulos lämpötilan laskiessa alle +4 asteen. Mitä tapahtuu, jos lämpötila äkillisesti laskee, mutta kukaan ei ole kotona? Ei huolta, MSpa pitää huolta itsestään. Lämmitin käynnistyy automaattisesti vedenlämpötilan laskiessa alle yhden asteen ja pysyy käynnissä, kunnes vesi saavuttaa +3 asteen lämpötilan. Anti-Icing-toiminto auttaa estämään veden jäätymistä, jonka myötä vedenkiertosysteemi, pumppu ja putkisto ovat turvassa jäätymisen mahdollisesti aikaansaamilta vaurioilta. Huomioithan kuitenkin, että MSpa-altaat ovat tarkoitettu käytettäväksi, kun ilmanlämpötila on plussan puolella.