Ulkoporeallas MSpa aurora
AURORA
17 maaliskuun, 2021
Ulkoporeallas-M-Spa-nest_tuotekuva2_1200

URBAN | NEST

MSpa Nest on ylellinen ilmatäytteinen ulkoporeallas, joka soveltuu pienemmille perheille, pariskunnille tai vaikka sinkuille. Altaassa on paljon upean kylpynautinnon takaavia ominaisuuksia.

Ovaalin muotoinen Nest on nimensä mukaisesti pesä kahdelle laatua arvostavalle porekylpijälle. Altaan vesimäärä on 550 litraa, joka on turvassa altaan vahvistetun 6-kerroksisen Rhino-Tech™ PVC -allasmateriaalin huomassa. Hillitty siniharmaa ulkopuoli ja valkoinen sisus ovat harmoninen kokonaisuus, joka sopii mainiosti skandinaaviseen pihamiljööhön. Altaan laitojen sisään sijoitettu keskusyksikkö ei vaadi lisätilaa verrattuna ulkopuoliseen yksikköön, joten Nest-porealtaan vaatima tila rajoittuu varsinaisen altaan ulkomittoihin (186 x 125 x 68 cm). Laidan sisään sijoitettu keskusyksikkö on myös käytössä hiljaisempi kuin ulkopuolinen yksikkö. MSpa-ulkoporealtaiden äänimaailma on markkinoiden hiljaisin.


Tekniset tiedot

Altaan muoto Ovaali
Henkilömäärä 2
Poresuuttimia 104 kpl
Poretoiminnat 720 W (kolmitoiminen: 300W/500 W/720 W)
Vedenkierrätys 1800 litraa tunnissa
Lämmitin 2200 W/230 V
Vedenlämmityskyky 2,5–3,0 °C/h (Ulkolämpötilasta riippuen)
Lämmittimen termostaatin säätöalue 20 - 40 °C
Led-valot On (kuusi eri väriä)
Pistotulpallinen liitoskaapeli On
Vikavirtasuoja On
Suojakansi On (solkikiinnitys)
Ilmatäytteinen lämpökansi On
Lämmöneristysmatto On
Ajastin On (99h)
Langallinen kaukosäädin On
Lapsilukko On
Jäätymisenestotoiminto On
Integroitu otsonaattori On (teho: 5,5 W; otsonin tuotto: 30 – 50 Mg tunnissa)
UVC-toiminto On
Antibakteerinen sisäallas On
Sivupöytä On
Vedensuodatin On, 2 kpl
Altaan ulkomitat Halkaisija 186 x 125 x 68 cm
Vesimäärä max. 550 L
Paino tyhjänä Noin 28,5 kg
Takuu 1 vuosi

Allas täyttää itsensä sopivaan ilmamäärään viidessä minuutissa yhdellä napin painalluksella MSpan patentoiman M-ONE Auto Inflation System® -järjestelmän avulla. Näin ollen ylitäytön vaaraa ei ole. Ilmatäytön aikana voit vaikka hakea kupin kahvia, jonka jälkeen allas voidaan täyttää vedellä. Helppoa!
Kaikkia altaan toimintoja ohjataan helppokäyttöisen langallisen kaukosäätimen avulla mukavasti, vaikka altaassa löhöten. Kun kaukosäädin ei ole käytössä, voidaan se sijoittaa sille varattuun taskuun altaan ulkolaidalla.
Kauden 2022 Rimbassa on todella tehokas 2200 W lämmitin, jonka vedenlämmityskyky on 2,5-3,0 °C tunnissa, vallitsevista sääolosuhteista riippuen. Haluttu vedenlämpö voidaan asettaa 20–40 °C välille. Termostaatti pitää huolen siitä, että asetettu lämpötila pysyy tasaisena.
Altaassa on 104 ilmaporesuutinta, jotka ovat valittavissa kolmeen eri tehoon (300/500/720 W). Poresuuttimet rentouttavat mukavasti ja tuottavat tuhansia poreita tasaisesti koko altaan ympäri.
Veden puhtaus ja siitä huolehtiminen on erittäin tärkeää. Sisäänrakennettu otsonaattori vapauttaa otsonia kylpyveteen ja vähentää näin allaskemikaalien tarvetta jopa 60 - 90 %. Se on luonnollinen ja luotettava tapa ylläpitää vesi kylpykunnossa. Käytä toimintoa ennen ja jälkeen kylpemisen. MSpan patentoima UVC Sanitizer™ tappaa tauteja aiheuttavia mikro-organismeja koneiston sisään sijoitetun UVC-ledvalon avulla. Toimintoa voidaan käyttää 24/7, eli myös silloin, kun allas on kylpijöiden käytössä. UVC Sanitizer™ on saatavilla ainoastaan MSpa-altaissa.
Kaikissa MSpa-ulkoporealtaissa on veden kanssa tekemisissä oleva allasosa antibakteerista materiaalia, joka vähentää bakteerien lisääntymistä jopa 99 %.
Ajastintoiminnon avulla saat asetettua halutun vedenlämpötilan lämmitysajankohdan aloituksen 1 - 99 tunnin päähän. Kätevä, käyttökelpoinen ja helppokäyttöinen toiminto.
Kaikki MSpa-ulkoporealtaat on varustettu lapsilukkotoiminnolla, jonka avulla altaan toimintojen käyttö voidaan tarvittaessa estää.
Altaan pohjamateriaali on tehty liukumattomaksi, joka estää kylpijää liukastumasta veteen mennessä tai sieltä pois tullessa. Altaan pohjaan integroidut pehmustetut istuintyynyt takaavat mukavamman kylpynautinnon.
Allasta ei tulisi jättää ulos lämpötilan laskiessa alle +4 asteen. Mitä tapahtuu, jos lämpötila äkillisesti laskee, mutta kukaan ei ole kotona? Ei huolta, MSpa pitää huolta itsestään. Lämmitin käynnistyy automaattisesti vedenlämpötilan laskiessa alle yhden asteen ja pysyy käynnissä, kunnes vesi saavuttaa +3 asteen lämpötilan. Anti-Icing-toiminto auttaa estämään veden jäätymistä, jonka myötä vedenkiertosysteemi, pumppu ja putkisto ovat turvassa jäätymisen mahdollisesti aikaansaamilta vaurioilta. Huomioithan kuitenkin, että MSpa-altaat ovat tarkoitettu käytettäväksi, kun ilmanlämpötila on plussan puolella.
Toimitussisältöön kuuluu erillinen omilla jaloillaan seisova polyrottinkinen pöytätaso, jossa voi pitää vaikka virkistäviä juomia.
Muista huolehtia veden laadusta ja putsata tai vaihtaa suodatin ja sen takana olevat sihdit riittävän usein. Altaan mukana tulee kaksi vaihtosuodatinta. Allas ilmoittaa merkkivalolla automaattisesti, kun suodatin tulee vaihtaa. Huoltamalla allasta säännöllisesti takaat sen, että siitä on iloa käyttäjilleen vuosikausiksi.