Ulkoporeallas MSpa bergen
BERGEN 6
16 maaliskuun, 2021
TEKAPO 4
12 toukokuun, 2022
m-spa_bergen_8_tuotekuva1_1200

COMFORT | BERGEN 8

MSpa Bergen 8 on mukava ja varmatoiminen kahdeksan kylpijän ilmatäytteinen ulkoporeallas, jossa on ylellisen ja turvallisen kylpynautinnon takaavia ominaisuuksia.

Koska Bergen-poreallasta ei asenneta kiinteästi, voi sitä siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen. Kahdeksan kylpijän Bergenin paino on tyhjänä ainoastaan 27 kg, eli sitä on helppo siirrellä. Näin ollen voit käyttää allasta tilanteen mukaan niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollasikin. Allas lämpenee savuttomasti sähköllä, joten sitä voi huoletta käyttää myös pienemmillä rivitalopihoilla, terasseilla ja patioilla.

Kahdeksan kylpijän isossa Bergenissä vesimäärä on 1120 litraa, joka on turvassa vahvistetun UV- ja pakkassuojatun 6-kerroksisen Rhino-Tech™ PVC-allasmateriaalin huomassa. Laadukkaat materiaalit, kohokuvioin koristeltu Charcoal Grey -ulkoväri ja Metallic Sky Blue -sisus ovat harmoninen kokonaisuus, joka sopii mainiosti skandinaaviseen pihamiljööhön. Altaan laitojen sisään sijoitettu moottoriyksikkö ei vaadi lisätilaa verrattuna ulkopuoliseen moottoriin, joten Bergenin vaatima tila rajoittuu varsinaisen altaan ulkomittoihin (halkaisija 224 cm x korkeus 70 cm). Laidan sisään sijoitettu moottoriyksikkö on myös hiljaisempi kuin ulkopuolinen yksikkö. MSpa-ulkoporealtaiden äänimaailma onkin markkinoiden hiljaisin.


Tekniset tiedot

Altaan muoto Pyöreä
Henkilömäärä 8 (6 aikuista ja kaksi lasta)
Poresuuttimia 144 kpl
Poretoiminnat on (600 W)
Vedenkierrätys 1800 litraa tunnissa
Lämmitin 230V - 1500 W
Vedenlämmityskyky 0,8-1,2 °C/h (Ulkolämpötilasta riippuen)
Lämmittimen termostaatin säätöalue 20 - 40 °C
Pistotulpallinen liitoskaapeli On
Vikavirtasuoja On
Suojakansi On (solkikiinnitys)
Ajastin On (99h)
Langallinen kaukosäädin On
Lapsilukko On
Jäätymisenestotoiminto On
Antibakteerinen sisäallas On
Vedensuodatin On, 2 kpl
Altaan ulkomitat Halkaisija 204 x K 70 cm
Vesimäärä max. 1120 L
Paino tyhjänä Noin 24 kg
Takuu 1 vuosi

Bergen täyttää itsensä altaan omalla pumpulla alle viidessä minuutissa. Kiinnität vain ilmantäyttöletkun ja painat kaukosäätimen nappia, kunnes sopiva ilmamäärä on laidoissa. Ilmantäytön jälkeen allas voidaan täyttää vedellä. Altaan keskusyksikkö on esiasennettu, joten sen kiinnittämiseen ei aikaa tarvitse käyttää. Helppoa!
Kaikkia altaan toimintoja ohjataan helppokäyttöisen langallisen kaukosäätimen avulla mukavasti, vaikka altaassa löhöten. Kun kaukosäädin ei ole käytössä, voidaan se sijoittaa sille varattuun taskuun altaan ulkolaidalla.
Bergenissä on 1500 W lämmitin, jonka vedenlämmityskyky on neljän kylpijän versiossa 1,5 – 2,0 °C tunnissa, vallitsevista olosuhteista riippuen. Haluttu vedenlämpö voidaan asettaa 20 – 40 °C välille. Termostaatti pitää huolen siitä, että asetettu lämpötila pysyy tasaisena.
Kahdeksan kylpijän Bergenin poresuutinten määrä on 144 kpl ja ne tuottavat tuhansia rentouttavia poreita, jotka jakautuvat tasaisesti koko altaan ympäri.
MSpan patentoima UVC Sanitizer™ tappaa tauteja aiheuttavia mikro-organismeja koneiston sisään sijoitetun UVC-ledvalon avulla. Toimintoa voidaan käyttää 24/7, eli myös silloin, kun allas on kylpijöiden käytössä. UVC Sanitizer™ on saatavilla ainoastaan MSpa-altaissa.
Kaikissa MSpa-ulkoporealtaissa on veden kanssa tekemisissä oleva allasosa antibakteerista materiaalia, joka vähentää bakteerien lisääntymistä jopa 99 %.
Ajastintoiminnon avulla saat asetettua halutun vedenlämpötilan lämmitysajankohdan aloituksen 1 - 99 tunnin päähän. Kätevä, käyttökelpoinen ja helppokäyttöinen toiminto.
Kaikki MSpa-ulkoporealtaat on varustettu lapsilukkotoiminnolla, jonka avulla altaan toimintojen käyttö voidaan tarvittaessa estää.
Altaan pohjamateriaali on tehty liukumattomaksi, joka estää kylpijää liukastumasta veteen mennessä tai sieltä pois tullessa.
Allasta ei tulisi jättää ulos lämpötilan laskiessa alle +4 asteen. Mitä tapahtuu, jos lämpötila äkillisesti laskee, mutta kukaan ei ole kotona? Ei huolta, MSpa pitää huolta itsestään. Lämmitin käynnistyy automaattisesti vedenlämpötilan laskiessa alle yhden asteen ja pysyy käynnissä, kunnes vesi saavuttaa +3 asteen lämpötilan. Anti-Icing-toiminto auttaa estämään veden jäätymistä, jonka myötä vedenkiertosysteemi, pumppu ja putkisto ovat turvassa jäätymisen mahdollisesti aikaansaamilta vaurioilta. Huomioithan kuitenkin, että MSpa-altaat ovat tarkoitettu käytettäväksi, kun ilmanlämpötila on plussan puolella.