NEST
11 toukokuun, 2022
Ulkoporeallas MSpa rimba
RIMBA 6
18 maaliskuun, 2021

URBAN | AURORA

MSpa Aurora on upea led-valoilla varustettu kuuden kylpijän ilmatäytteinen ulkoporeallas, jossa on paljon ylellisen ja turvallisen kylpynautinnon takaavia ominaisuuksia.

Koska poreallasta ei asenneta kiinteästi, voi sitä siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen. Näin ollen voit käyttää sitä niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollasikin – tilanteen mukaan. Allas lämpenee savuttomasti sähköllä, joten sitä voi huoletta käyttää myös pienemmillä rivitalopihoilla, terasseilla ja patioilla.

Aurorassa vesimäärä on 930 litraa, joka on turvallisesti vahvistetun UV- ja pakkassuojatun 6-kerroksisen Rhino-Tech™ PVC-allasmateriaalin huomassa. Laadukkaat materiaalit, hillitty Black Beauty -ulkoväri ja Silver Diamond -sisus ovat harmoninen kokonaisuus, joka sopii mainiosti skandinaaviseen pihamiljööhön. Altaan laitojen sisään sijoitettu keskusyksikkö ei vaadi lisätilaa verrattuna ulkopuoliseen yksikköön, joten Auroran vaatima tila rajoittuu varsinaisen altaan ulkomittoihin (halkaisija 204 cm ja korkeus 70 cm). Laidan sisään sijoitettu keskusyksikkö on myös hiljaisempi kuin ulkopuolinen yksikkö. MSpa-ulkoporealtaiden äänimaailma on markkinoiden hiljaisin.


Tekniset tiedot

Altaan muoto Pyöreä
Henkilömäärä 6 (neljä aikuista ja kaksi lasta)
Poresuuttimia 138 kpl
Poretoiminnat 720 W (kolmitoiminen: 300W/500 W/720 W)
Vedenkierrätys 1800 litraa tunnissa
Lämmitin 2200 W/230 V
Vedenlämmityskyky 1,5–2,0 °C/h (Ulkolämpötilasta riippuen)
Lämmittimen termostaatin säätöalue 20 - 40 °C
Led-valot On (kuusi eri väriä)
Pistotulpallinen liitoskaapeli On
Vikavirtasuoja On
Suojakansi On (solkikiinnitys)
Ajastin On (99h)
Langallinen kaukosäädin On
Lapsilukko On
Jäätymisenestotoiminto On
Integroitu otsonaattori On (teho: 5,5 W; otsonin tuotto: 30 – 50 Mg tunnissa)
UVC-toiminto On
Antibakteerinen sisäallas On
Vedensuodatin On, 2 kpl
Altaan ulkomitat Halkaisija 204 x K 70 cm
Vesimäärä max. 930 L
Paino tyhjänä Noin 33 kg
Takuu 1 vuosi

Allas täyttää itsensä sopivaan ilmamäärään viidessä minuutissa yhdellä napin painalluksella MSpan patentoiman M-ONE Auto Inflation System® -järjestelmän avulla. Näin ollen ylitäytön vaaraa ei ole. Ilmatäytön aikana voit vaikka hakea kupin kahvia, jonka jälkeen allas voidaan täyttää vedellä. Helppoa!
Auroran erikoisuutena ovat näyttävät led-valot, jotka ovat valittavissa kuudesta eri värivaihtoehdosta. Läpikuultavaan sisäseinässä on hopeanvärisiä raitoja, jotka ovat elegantteja jopa päiväaikaan ilman valaistusta, mutta jotka illan hämärtyessä vievät huomion, kun valaistus kytketään. Värit hohtavat veden läpi upeasti, loihtien mahtavan tunnelman. Aurora on hämärtyvien iltojen ehdoton kuningatar.
Kaikkia altaan toimintoja ohjataan helppokäyttöisen langallisen kaukosäätimen avulla mukavasti, vaikka altaassa löhöten. Kun kaukosäädin ei ole käytössä, voidaan se sijoittaa sille varattuun taskuun altaan ulkolaidalla.
Kauden 2022 Aurorassa on todella tehokas 2200 W lämmitin, jonka vedenlämmityskyky on 1,5–2,0 °C tunnissa, vallitsevista sääolosuhteista riippuen. Haluttu vedenlämpö voidaan asettaa 20–40 °C välille. Termostaatti pitää huolen siitä, että asetettu lämpötila pysyy tasaisena.
Poresuutinten määrä on 138 kpl ja poretoiminnot ovat valittavissa kolmeen eri tehoon (300/500/720 W). MSpan ilmaporesuuttimet hierovat ja rentouttavat mukavasti ja tuottavat poreita tasaisesti koko altaan ympäri.
Veden puhtaus ja siitä huolehtiminen on erittäin tärkeää. Sisäänrakennettu otsonaattori vapauttaa otsonia kylpyveteen ja vähentää näin allaskemikaalien tarvetta jopa 60 - 90 %. Se on luonnollinen ja luotettava tapa ylläpitää vesi kylpykunnossa. Käytä toimintoa ennen ja jälkeen kylpemisen. MSpan patentoima UVC Sanitizer™ tappaa tauteja aiheuttavia mikro-organismeja koneiston sisään sijoitetun UVC-ledvalon avulla. Toimintoa voidaan käyttää 24/7, eli myös silloin, kun allas on kylpijöiden käytössä. UVC Sanitizer™ on saatavilla ainoastaan MSpa-altaissa.
Kaikissa MSpa-ulkoporealtaissa on veden kanssa tekemisissä oleva allasosa antibakteerista materiaalia, joka vähentää bakteerien lisääntymistä jopa 99 %.
Ajastintoiminnon avulla saat asetettua halutun vedenlämpötilan lämmitysajankohdan aloituksen 1 - 99 tunnin päähän. Kätevä, käyttökelpoinen ja helppokäyttöinen toiminto.
Kaikki MSpa-ulkoporealtaat on varustettu lapsilukkotoiminnolla, jonka avulla altaan toimintojen käyttö voidaan tarvittaessa estää.
Altaan pohjamateriaali on tehty liukumattomaksi, joka estää kylpijää liukastumasta veteen mennessä tai sieltä pois tullessa. Altaan pohjaan integroidut pehmustetut istuintyynyt takaavat mukavamman kylpynautinnon.
Allasta ei tulisi jättää ulos lämpötilan laskiessa alle +4 asteen. Mitä tapahtuu, jos lämpötila äkillisesti laskee, mutta kukaan ei ole kotona? Ei huolta, MSpa pitää huolta itsestään. Lämmitin käynnistyy automaattisesti vedenlämpötilan laskiessa alle yhden asteen ja pysyy käynnissä, kunnes vesi saavuttaa +3 asteen lämpötilan. Anti-Icing -toiminto auttaa estämään veden jäätymistä, jonka myötä vedenkiertosysteemi, pumppu ja putkisto ovat turvassa jäätymisen mahdollisesti aikaansaamilta vaurioilta. Huomioithan kuitenkin, että MSpa-altaat ovat tarkoitettu käytettäväksi, kun ilmanlämpötila on plussan puolella.