Usein kysytyt kysymykset

1Voinko sijoittaa MSpa -porealtaan minne tahansa?
MSpa poreallas voidaan sijoittaa kaikille tasaisille pinnoille, joissa ei ole teräviä reunoja tai vastaavia, ja jotka kestävät 1500 kg painoa. Sen sijaan poreallasta ei saa asentaa suoraan nurmikolle, vaan nurmikon ja porealtaan väliin tulee sijoittaa eristysmatto.
2Tarvitaanko sähköasennusta?
Ei. Porealtaassa on valmiiksi asennettana vikavirtakytkin.
3Mitä tarvikkeita tarvitsen aloittaakseni?
Altaassa on hyvä käyttää jotain uima-altaille tarkoitettua puhdistuskemikaaleja, kuten klooria. Porealtaan mukana toimitetaan 1-2 suodatinta, mallista riippuen. Suodatin on hyvä vaihtaa noin kuukauden käytön jälkeen. Suodatinpakkauksia on myynnissä erikseen.
4Voinko käyttää poreallasta talvella?
Emme suosittele altaan käyttöä kylmemmässä kuin 4°C.
5Kuinka kauan veden lämmittäminen kestää?
Sähkölämmitin lämmittää vettä voin 0,7 - 1,5°C tunnissa. Altaan lämpeneminen riippuu siis veden lähtölämpötilasta, vallitsevasta ulkolämpötilasta ja siitä kuinka lämpimäksi altaan vesi halutaan.
6Kuinka usein vesi täytyy vaihtaa?
Vesi suositellaan vaihdettavan 1-2 viikon välein, riippuen altaan käytöstä ja mikäli käytössä on normaalit uima-altaan puhdistusaineet.
7Tarvitseeko minun käyttää klooria?
Suosittelemme vedenpuhdistusaineiden, kuten kloorin säännöllistä käyttöä. Jos vedenpuhdistusaineita ei haluta käyttää, täytyy vesi vaihtaa tavallista useammin.
8Kuinka usein vettä on testattava?
Vesi on testattava viikoittain.
9Kuinka usein puhdistan tai vaihdan suodattimia?
Puhdista suodatin säännöllisesti juoksevan veden alla. Vaihda suodatin noin 1-2 kuukauden käytön jälkeen.
10Missä suodattimen tulisi olla?
Alaosassa. HUOM! Vain 1 suodatin kerrallaan käytössä.
11Milloin minun tulee käyttää suodatinta?
Aina, kun et käytä allasta kylpemiseen, tulee suodatin laittaa paikoilleen ja pitää pumppua toiminnassa, jotta vesi kiertää suodattimen kautta.
12Voiko porealtaan paikata?
Porealtaat ovat erityisen kestävää ja UV-suojattua materiaalia, joten ne eivät rikkoudu helposti. Poreallas on myös mahdollista paikata, mikäli siihen tulee reikä. Altaan mukana toimitetaan paikkausmateriaaleja, mutta liima on ostettava erikseen.
13Voiko poreallasta käyttää sekä ulkona, että sisällä?
Kyllä, mutta sisätiloissa tulee ottaa huomioon esim. vedeneristys ja ilmanvaihto. Kysy tarkempaa tietoa asiantuntijalta.

Miksi MSpa?

Mspa -porealtaat ovat hyvä vaihtoehto raskaille paljuille rivitalon, paritalon ja omakotitalon pihalle tai terassille. Mspa -altaissa on poreilu-, kierrätys- ja vedensuodatustoiminnot, joita ei perinteisissä paljuissa yleensä ole.

MSpa -porealtaissa on helposti säädettävä vedenlämpö. Vesi lämpiää savuttomasti ja siististi, eikä sitä tarvitse vahtia tai olla paikanpäällä allasta lämmittämässä.

MSpa -porealtaita ei asenneta kiinteästi, joten niitä voi siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen. Esimerkiksi kotoa mökille tai päinvastoin.

MSpa porealtaat ovat ilmatäytteisiä ja menevät pakattuna melko pieneen tilaan. Näin ollen ne eivät vie valtavasti esim. tilaa talvisäilytyksessä. MSpa porealtaat on helppo asentaa pienellekin pihalle ja pakata välillä varastoon odottamaan.